Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (4 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για απάτη.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (4 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, μία αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας, σύμφωνα με την όποια της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη για παράβαση νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών Συνελήφθη χθες (4 Αυγούστου 2021) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 21,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα,  τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Αυγούστου 2021  αφαίρεσε από εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο οικοδομής που βρίσκεται στις Σέρρες, ένα ποδήλατο, αξίας 2.000 ευρώ σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο ανωτέρω.