Οι εχθροί του πολιτεύματος, και της εθνικής κοινότητας είναι αυτοί που πλέον κηλιδώνουν τον εθνικοπατριωτικό λόγο σε μία σύγχρονη κοινωνία. Από την άλλη βλέπουμε την υπερηφάνεια του πρωθυπουργού απέναντι στο ΚΚΕ το οποίο δηλώνει ανερυθρίαστα πως δεν θα σεβαστεί την αστική δικαιοσύνη και την δημοκρατία.

Αυτό δείχνει την απροκάλυπτη στάση της μειοδοτικής κυβέρνησης απέναντι σε αυτούς που εύχονται πηγάδες σε αυτούς που διαφωνούν μαζί τους αλλά και πιο σημαντικό, πως αντί όλες αυτές οι επίσημες ανακοινώσεις του ΚΚΕ να διαβιβαστούν στην δικαιοσύνη ο Μητσοτάκης είναι υποτακτικός των Κομμουνιστών και τους επιτρέπει να εκφέρουν με μίσος τις απόψεις τους. Οι άνθρωποι που δηλώνουν επίσημα πως σε περίπτωση εμπλοκής της Πατρίδος μας σε αμυντικό πόλεμο, το Κόμμα τους, θα ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής και λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές ώστε να οδηγήσει σε ήττα την αστική τάξη και έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Αυτούς στηρίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη . Ο νεοκομμουνισμός με εντολή Μητσοτάκη εντός της ελληνικής επικράτειας γίνεται έχοντας ολόκληρη ΝΔ στάση αποσιωπητήρα. Φίμωση των πατριωτών και βήμα στους εξουσιολάγνους της αριστεράς, αυτό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης.

Το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στην πολιτική του. Συνεχίζει τον αγώνα, αναδεικνύοντας το δημοκρατικό του ήθος αλλά και το πρόγραμμα του.