Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους που εργάζονται και μεριμνούν για την περίθαλψη, τη φροντίδα, την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Στις 24 και 25 Δεκεμβρίου ο Βουλευτής επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Έδεσσας και το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου συνομίλησε με το προσωπικό για τις ανάγκες των Νοσοκομειακών Μονάδων, τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία τα δύο τελευταία χρόνια αλλά και για το έργο που επιτελούν ιατροί, νοσηλευτές και το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό.

Επίσης, βρέθηκε στο ΕΚΑΒ Γιαννιτσών και Έδεσσας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, έχοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Πέτρο Περδικάτση.

Μετά τις συναντήσεις ο Βουλευτής Πέλλας δήλωσε: «Τέτοιες ημέρες πάντοτε η σκέψη μας βρίσκεται στους ανθρώπους που εργάζονται ώστε να βρίσκονται δίπλα στις ανάγκες των πολιτών. Αυτές τις δύο ημέρες είχα την ευκαιρία να βρεθώ μαζί τους, να ανταλλάξουμε ευχές και να συζητήσουμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση μας επικεντρώθηκε γύρω από την πανδημία και τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει, καταλήγοντας ότι ο εμβολιασμός και η συλλογική προσπάθεια μπορούν να μας οδηγήσουν στο τέλος αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Ευχήθηκα σε όλους καλές γιορτές και τους ευχαρίστησα για τη μεγάλη και ουσιαστική τους προσφορά».