Με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Λευτέρη συναντήθηκαν την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης Διονύσης και ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης.

Με ατζέντα την κατασκευή δημοτικού κολυμβητηρίου στην πόλη των Γιαννιτσών που θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και δυνατοτήτων στον τομέα του ερασιτεχνικού όσο και του μαζικού αθλητισμού στην περιοχή του Δήμου Πέλλας, ο Βουλευτής Πέλλας και ο Δήμαρχος Πέλλας ζήτησαν τη συνδρομή του Υφυπουργού προκειμένου το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν τόσο οι λόγοι που καθιστούν αναγκαία την κατασκευή ενός τέτοιου έργου στο Δήμο Πέλλας όσο επίσης και οι δυνατότητες που υπάρχουν (δημοτική έκταση κτλ.).

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός κ. Αυγενάκης δεσμεύθηκε για τη χρηματοδότηση της μελέτης του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων 2022 του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της κατασκευής ενός σημαντικού έργου στον τομέα των αθλητικών υποδομών του Δήμου Πέλλας. Ζήτησε από το Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο να εκκινήσει τις διαδικασίες για την κατάθεση τεχνικού δελτίου (προδιαγραφές κτλ.)  από πλευράς Δήμου Πέλλας ώστε σε δεύτερο χρόνο οι υπηρεσίες του Υπουργείου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εγκριθεί η χρηματοδότηση της μελέτης που αποτελεί και το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του έργου.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Πέλλας, τονίζοντας ότι με τη στενή συνεργασία και το συντονισμό των ενεργειών θα καταστεί δυνατή η δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών για την κατασκευή του έργου.