Στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποιεί η Οργάνωση, στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επισκέφτηκαν το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Θηλέων στο Χαϊδάρι, όπου είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και να ενημερωθούν για τη δράση του, ενώ θέλοντας να κάνουν μία κίνηση αγάπης, χάρισαν βιβλία σε 22 μικρά κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί.

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα λειτουργεί για περισσότερα από εβδομήντα χρόνια υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας, επιτελώντας πολύτιμο κοινωνικό έργο. Φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 4 έως 23 ετών, οι οποίες φοιτούν σε κοντινά σχολεία, ενώ, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, το ίδρυμα συνεχίζει να τις στηρίζει προσφέροντας μια ανοιχτή αγκαλιά και ένα ασφαλές περιβάλλον. Το Ίδρυμα διαθέτει έντεκα δωμάτια, ειδική αίθουσα μελέτης και χειροτεχνιών, καθώς και βιβλιοθήκη.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Γιώργος Χριστοφοράκης και η Γενική Γραμματέας Ευαγγελία Τουρκομένη ξενάγησαν τα στελέχη της Οργάνωσης στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, τονίζοντας  τη συνεχή προσπάθεια όλων των εργαζομένων, αλλά και των εθελοντών, που αγκαλιάζουν κάθε παιδί με αγάπη και στοργή, ενώ αναφέρθηκαν στις δράσεις του Ιδρύματος με στόχο την ολοκληρωμένη διαπαιδαγώγηση και ψυχαγωγία των μικρών κοριτσιών.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Β΄ Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Αναστασόπουλος, ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Μένιος Κορομηλάς, ο Γραμματέας Οργανωτικού Ορφέας Γεωργίου, η Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνα Κορωνιά και ο Υπεύθυνος Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων Δημήτρης Μάγγελ.