Το Φιλοζωϊκό μας Σωματείο καθημερινά με μόνο συνοδοιπόρο την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στηρίζει τους αδέσποτους φίλους μας.

Νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε έναν απολογισμό του έργου που έγινε, όχι για να πάρουμε μπράβο, αλλά για να ξέρει ο κάθε ένας από εσάς που μας στηρίζει πως διαχειριζόμαστε την κάθε μορφής δωρεά, είτε χρημάτων, είτε ξηράς τροφής. Δεν χρηματοδοτούμαστε από πουθενά και όλες μας οι δράσεις στηρίζονται στους εθελοντές μας.

Φτάνοντας στο τέλος της χρονιάς ο σύλλογος μας πραγματοποίησε, έχοντας και την πολύτιμη βοήθεια των κτηνιάτρων μας, πολλές δράσεις που μας έκαναν να αισθανθούμε λίγο περισσότερο σημαντικοί στην αγάπη για τα ζώα.

  • Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 60 υιοθεσίες μόνο το 2021
  • Έγιναν 20 νοσηλείες άρρωστων ζώων
  • Είχαμε να αντιμετωπίσουμε 5 δύσκολα και δαπανηρά χειρουργεία
  • Αντιμετωπίσαμε ακόμη 10 μηνιαίες θεραπείες ζώων για ασθένειες όπως σκουλήκι στην καρδιά με συστηματική φαρμακευτική παρακολούθηση και κάποιες συνεχίζονται
  • Συστηματική αγορά φαρμάκων για αποπαρασίτωση
  • Υπεύθυνες ιδιωτικές φιλοξενίες μέχρι τα ζωάκια μας να ταξιδέψουν για τις νέες του οικογένειες
  • Και δεν ξεχνάμε την αδιάκοπη προσπάθεια καθημερινής σίτισης των αδέσποτων

Ο σύλλογος μας δίνει καθημερινά έναν αδιάκοπο αγώνα επιβίωσης, σωτηρίας και υποστήριξης αδέσποτων ζώων που για να συνεχισθεί έχει ανάγκη την στήριξη σας.

Οποιαδήποτε μορφή βοήθειας είναι σημαντική.

**Οι δωρεές χρημάτων μπορούν να γίνουν με άμεση κατάθεσή στο λογαριασμό του Φιλοζωϊκού Σωματείου «Αγάπη για τα ζώα» στον τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank (ΙΒΑΝ): GR67 0260 2190 0002 8020 1083 261

**Στους κτηνιάτρους μας (λέγοντας ότι είναι για τον σύλλογο)

**Με δωρεά σε ξηρά τροφή που είναι μια σημαντική καθημερινή ανάγκη

Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν τις δράσεις μας και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας.

 

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου