Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία, με ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο αποτελεί προπομπό ενός πολυσυλλεκτικού επετειακού άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 από την People Music με αφορμή τα 30 χρόνια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της Ευρυδίκης “Για πρώτη φορά”.

Η Ευρυδίκη συναντά τον Στέφανο Κορκολή και τον στιχουργό Πόλυ Κυριάκου και οι τρεις τους ενώνουν για πρώτη φορά τον κόσμο τους με όχημα τους το νέο τραγούδι “Θέλω”, που μόλις κυκλοφόρησε.

Όπως λένε και οι ίδιοι:

 

«Είναι μεγάλη χαρά μου που συνεργάζομαι για πρώτη φορά με την Ευρυδίκη, μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια με την οποία μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία.

Για μένα η Ευρυδίκη πέρα  από υπερταλαντούχα ερμηνεύτρια, είναι από τους πιο συνεπείς – μουσικά – καλλιτέχνες του Ελληνικού τραγουδιού που γνωρίζω.

Η χαρά μου βέβαια είναι ακόμα πιο μεγάλη διότι συνεργάζομαι για πρώτη φορά επίσης με τον σπουδαίο στιχουργό Πόλυ Κυριάκου.

Το «Θέλω» είναι ένα τραγούδι που προέκυψε  αβίαστα με στόχο την αλήθεια που κρύβει μέσα του. Μια αλήθεια που στόχο έχουμε να την φανερώσουμε.

Στέφανος Κορκολής

«Η μεγάλη μου επιθυμία να τραγουδήσω Στέφανο Κορκολή πραγματοποιήθηκε σε μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, χαρίζοντάς μου ένα μοναδικό τραγούδι με τους υπέροχους στίχους του Πόλυ Κυριάκου. 

Τα δικά μου θέλω ενώνονται με το «θέλω» του Στέφανου και του Πόλυ και νιώθω βαθιά συγκίνηση και μεγάλη τιμή που ερμηνεύω αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς.»

Ευρυδίκη

 

«Με την Ευρυδίκη κάναμε μια συνεργασία πριν οχτώ χρόνια, που αφορούσε ένα δίσκο που είχε σχέση με την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Κύπρο. Πρόσφατα, μια απρόσμενη συγκυρία με έφερε κοντά με τον χαρισματικό συνθέτη Στέφανο Κορκολή. Στη συνέχεια, παντρέψαμε στίχο, μουσική και ερμηνεία για να γεννηθεί το “Θέλω”. Μια όμορφη πρώτη αρχή!

Πόλυς Κυριάκου

Στην πιο δυναμική και ώριμη φάση της καριέρας της, χορτάτη από επιτυχίες και συνεργασίες, η δημοφιλής και πάντα σύγχρονη Ευρυδίκη μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «θέλω».

Μια λυρική, ερωτική μπαλάντα, για την προσμονή, για τον ανεκπλήρωτο έρωτα, εκείνον που ποτέ δεν έρχεται.

Για τα αμέτρητα “θέλω” μας που δεν σταματούν να θυμίζουν την επιθυμία.  Γιατί τι άλλο είναι ο έρωτας; παρά ένας βυθός ονείρου..

Εκατό “Θέλω” μέσα σε ένα τραγούδι.

Σαν πυροβολισμοί με σιγαστήρα.

 

“Θέλω να ζήσω στο κορμί σου

Για μια στιγμή έναν αιώνα

Κι απο τα όχι και τα μη σου

Ν’ αντέχω το βαρύ Χειμώνα”

 

Κυκλοφορεί από την People Music.

 

Youtube: https://youtu.be/bfUvPmLYjDM

Spotify:

 

ΕΥΡΥΔΙΚΗ «ΘΕΛΩ»

Μουσική: Στέφανος Κορκολής

Στίχοι: Πόλυς Κυριάκου

 

Παραγωγή/ηχογράφηση/μίξη: Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος @ Minus 2 Productions

Ενορχήστρωση: Λεωνίδας Τζίτζος

Mastering: Νάσος Νομικός @ VU PRODUCTIONS

Artwork: Πέτρος Παράσχης

Φωτογραφία: Λωρίν Παρασκευοπούλου

 

Μουσικοί:

Πιάνο-πλήκτρα: Λεωνίδας Τζίτζος

Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου

Κιθάρες: Αποστόλης Κοσκινάς

Τύμπανα: Δημήτρης Χωριανόπουλος

Additional Keys/guitars: Bob Katsionis

Β’ φωνή: Στέφανος Κορκολής