Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (26 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει κρύψει μέσα σε μη λειτουργικό υδραγωγείο ποσότητα κάνναβης βάρους 350 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

· Συνελήφθησαν χθες (26 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητα κάνναβης, βάρους 69 γραμμαρίων. Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας  Αλεξάνδρειας, συνελήφθη σήμερα (27 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας που όπως προέκυψε από την έρευνα, προμήθευσε τους ανωτέρω με την ποσότητα κάνναβης.

                                             

Εξιχνιάσεις κλοπών · Από το Γραφείο Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και ενός αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 30ης Νοεμβρίου 2021, διέρρηξαν γραφείο σε περιοχή της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσαν 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 πορτοφόλι και 1 ηλεκτρική συσκευή, συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, ενώ προκάλεσαν φθορές, αξίας 200 ευρώ.

· Από το Γραφείο Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021 διέρρηξε 3 οικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσε 2 τηλεοράσεις και 1 κινητό τηλέφωνο. Μία από τις κλεμμένες τηλεοράσεις εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στην παθούσα.