Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παραβρέθηκε σήμερα στην έκθεση Freskon στη Θεσσαλονίκη, το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών που διοργανώνεται φέτος για 6η χρονιά και αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών, εμπόρων και διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για μια ακόμα χρονιά η παρουσία της Πέλλας ξεχώρισε, με τους παραγωγούς, τους συνεταιρισμούς, τις ομάδες και τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής μας Ενότητας να δίνουν δυναμικά το «παρών» με αρκετά περίπτερα, πάντα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε κατά την παρουσία του στην Έκθεση:

«Το ενδιαφέρον για τα προϊόντα της Γης μας είναι μεγάλο και για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνονται οι λόγοι που η Πέλλα παραμένει στις πρώτες θέσεις των περιοχών της Ελλάδας στην αγροτική παραγωγή, τόσο σε όγκο όσο και σε ποιότητα».

Στο πλαίσιο της έκθεσης ο Βουλευτής συναντήθηκε και με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απ. Βεσυρόπουλο με τον οποίο και είχαν σύντομη συζήτηση αναφορικά με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου με κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσω συνεργασιών και συγχωνεύσεων, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και διάταξη που προβλέπει υπό προϋποθέσεις απαλλαγή από την καταβολή 50% του φόρου εισοδήματος για κέρδη από την άσκηση ατομικής αγροτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.