Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η σημερινή, η οποία γιορτάζεται εν μέσω μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, βιώνουμε την πραγματική ανάγκη του ανθρώπου να εγκαταλείψει τον αστικό, βιομηχανοποιημένο τρόπο ζωής και να βρει καταφύγιο στην φύση.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ο τόπος μας, προσφέροντας την ανέγγιχτη, πρωτόπλαστη φύση, την καθαρότητα της ψυχής του μέσα από την ήρεμη ζωή των κατοίκων του στα πολυάριθμα χωριά του, είναι το ιδανικότερο καταφύγιο ενός απαιτητικού επισκέπτη που θέλει να ξεφύγει, με ασφάλεια, από τη θλιβερή αστική πραγματικότητα.
Η αξία του απλού, του πραγματικού, του πηγαίου, ο διαχρονικός θησαυρός της φύσης, το χρυσάφι της γης χωρίς χρηματιστηριακή τιμή, το άσπιλο και αμόλυντο, το ιατό και ιάσιμο, αυτό που λέει ο Αριστοτέλης, ότι δεν είναι ο γιατρός, η ιατρική εκείνη που θεραπεύει την αρρώστια.
[sam_pro id=1_60 codes=”true”]
Όλα μαζί σε έναν τόπο, με ένα όνομα: Αλμωπία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα