Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.

Στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα Taekwondo παίδων-κορασίδων παρευρέθηκαν το περασμένο  Σαββατοκύριακο αθλητές του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ . Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Τάσος Καμπούρης στη Ν Χαλκίδα στις 4 -5 και 6 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και η μεγάλη συμμετοχή αθλητών το έκανε ακόμα δυσκολότερο.
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.
Ο Α. Σ. Έδεσσας συμμετείχε με τρεις αθλητές πρωτοεμφανιζόμενους γεννημένους το 2010 ενώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αγωνίζονταν αθλητές γεννηθέντες από το 2008 έως το 2010. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν ο Τσακίρης Νικόλας  στην κατηγορία -45 κιλά παιδων, κέρδισε τον πρώτο  αγώνα  2-1 και έχασε στον  δεύτερο αγώνα με 1-2.
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.
Ο Τρυφωνίδης Ευθύμιος αγωνίστηκε στην κατηγορία -49 κιλά και δυστυχώς έχασε στον πρώτο  αγώνα με σκορ 2-1 ενώ η Τσικιρδένη Μαριέττα αγωνίστηκε χωρίς νίκη στην κατηγορία -51 κιλά κορασίδων.
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.
Την ομάδα  συνόδεψε η προπονητήρια Μπιρόζη Αναστασία.
Θερμά συγχαρητήρια για το δυναμισμό που έδειξαν οι νεαροί αθλητές, αποκόμισαν μια πολύ σημαντική εμπειρία που τους κάνει πιο δυνατούς στον μέλλον.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα