Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Έκοψε τη βασιλόπιτα ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Πέλλας “ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας έκοψε την βασιλόπιτά του στο εστιατόριο του Πέτρου Παπαναστασίου στους Λύκους του Δήμου Έδεσσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η βραδιά κύλησε υπέροχα στη ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού του Πέτρου με το  καταπληκτικό φαγητό και την άψογη εξυπηρέτηση.
Ο πρόεδρος μας κ. Βασίλης Μίσκος αφού ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ευχήθηκε καλή χρονιά, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι που ήταν αφιερωμένο  στους Αγίους Αναργύρους που είναι και οι προστάτες μας!
Οι γιατροί και νοσηλευτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας απόλαυσαν την βραδιά με χαλαρή κουβεντούλα πειράγματα και πολύ κέφι.
Μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν οι:
Από την μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας οι γιατροί κ.Χρήστος Καβλακούδης Λιάνα Ζέρζη και Αναστασία Βουδούρη, η προϊσταμένη κ.Βέτα Σαββίδου και η υπεύθυνη του τμήματος κ. Ευαγγελία Πιπερέλη.
Από το “Πρότυπο” νεφρολογικό κέντρο Πέλλας ο διευθυντής κ.Νίκος Ζουμπαρίδης, οι γιατροί κ.Χριστίνα Χατζηασλανίδου και Αντώνης Μακρίδης και ο προϊστάμενος κ. Πέτρος Τσίτσης.
Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο νεοεκλεγέντας αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ.Θεόδωρος Αποστόλου τονίζοντας ότι θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του συλλόγου μας.
Τον Δήμαρχο που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί εκπροσώπησε ο νεοεκλεγέντας δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Τόσης.
Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα ευχαρίστησης και την ευχή να το επαναλάβουμε σύντομα.
Ακολουθούν φωτογραφίες.

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα