Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Έκρυβε 5 τόνους σκουπίδια στο σπίτι του – Εικόνες σοκ σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Σε σκουπιδότοπο είχε μετατρέψει διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει, ένας 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη για σωρεία υγειονομικών παραβάσεων. Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από το διαμέρισμα που διέμενε.
1
Προηγήθηκε καταγγελία για ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης στο συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Ορέστου, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
2
Ύστερα από επιτόπια έρευνα εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε μεγάλος όγκος άχρηστων αντικειμένων, βάρους περίπου πέντε τόνων, ανάμεσα στα οποία είδη ρακοσυλλογής και απορρίμματα από κάδους σκουπιδιών, που ο συλληφθείς είχε συσσωρεύσει μέσα στο διαμέρισμα και σε χώρους περιμετρικά αυτού, όπως επίσης στο μπαλκόνι.
3
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, διαπιστώθηκαν ελλιπείς συνθήκες καθαριότητας και διαβίωσης, καθώς και έντονη δυσοσμία με πιθανό κίνδυνο υγειονομικής φύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του ΑΤ Τούμπας – Τριανδρίας, μαζί με υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης και της διεύθυνσης περιβαλλοντικής υγιεινής.

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα