
Συνεχείς βελτιώσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του νέου Αθλητικού Κέντρου της Έδεσσας. Συγκεκριμένα, αναμορφώθηκε και το τρίτο γήπεδο τένις για τους λάτρεις του αθλήματος, ενώ ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο χώρος είναι μία πραγματική όαση δροσιάς και φιλοξενεί κάθε μέρα πολλούς αθλούμενους στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, αλλά και όσους θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν στη σκιά των δέντρων της περιοχής. Η μετάβαση μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο, αλλά και με τα πόδια ή ποδήλατο από την παραποτάμια διαδρομή που έχει διαμορφωθεί ξεκινώντας από τη Βυζαντινή γέφυρα και καταλήγοντας στο Αθλητικό Κέντρο.
[sam_pro id=1_60 codes=”true”]
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου γηπέδου, χωρίς όμως να ενοχλούν τους αθλούμενους, καθώς πραγματοποιούνται στο άκρο του Αθλητικού Κέντρου και δεν επηρεάζουν τις υπόλοιπες δραστηριότητες.


















