Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Εκδήλωση τέχνης διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης» το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση τέχνης διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης» το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στις 17.30, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης»), στις 17.30. Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα παρουσιαστεί η «Ζώνη Ειρήνης, Φιλίας και Αγάπης των Λαών» από τη δημιουργό του, τη Ναουσαία ζωγράφο Μαρία Λουμπουρδή.
Εκδήλωση τέχνης διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης» το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018
Πρόκειται για μια εκδήλωση ενότητας και αλληλεγγύης, όπου συμμετέχουν καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσά τους ποιητές, ζωγράφοι, ηθοποιοί και φωτογράφοι. Καλλιτέχνες από την Τουρκία, την Ισπανία, το Ιράν, τη Συρία και την Ελλάδα θα συμμετάσχουν με έργα τους, ενώ παράλληλα θα ανοίξουν τη «Ζώνη Ειρήνης, Φιλίας και Αγάπης των Λαών» ως ένδειξη ενότητας.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης μπορούν να χαρίζουν μεταχειρισμένα βιβλία σε άριστη κατάσταση για τους σκοπούς του σωματείου, που είναι η δημιουργία βιβλιοθηκών σε χώρους όπου φιλοξενούνται ασθενείς με χρόνιες παθήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι οι εκδόσεις iWrite.

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα