Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Θάνατος 16χρονου: Σε αυξημένη επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. – Επείγον σήμα στις αστυνομικές διευθύνσεις άρθρο του Μάρκου Λεονταρίδη

Σε αυξημένη επιφυλακή τέθηκε την Τρίτη 13/12 η Ελληνική Αστυνομία μετά από το θάνατο του 16χρονου Ρομά, με επείγον σήμα που εστάλη σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις.

Πιο συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή για ελέγχους και αυξημένες περιπολίες γύρω από καταυλισμούς ενώ θα υπάρχει και αυξημένη επιτήρηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Στόχος είναι να αποφευχθούν επεισόδια όπως αυτά που σημειώθηκαν το περασμένο διάστημα, μετά από τον τραυματισμό του 16χρονου από αστυνομικό.

Θάνατος 16χρονου: Σε αυξημένη επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. – Επείγον σήμα στις αστυνομικές διευθύνσεις άρθρο του Μάρκου Λεονταρίδη

Οι αντιδράσεις αναμένονται και θεωρούνται δεδομένες. Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ρομά Ελλάδας, Μάκης Μπόντης, σε δήλωσή του υποστήριξε πως θα υπάρξει ήδη η πρώτη συγκέντρωση έξω από το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, προκειμένου να αιτηθούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του 16χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άδικα έφυγε το παιδί. Να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως αποδίδεται ίση για όλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτές τις ώρες πρέπει όλοι να αντέξουμε και αυτό θα είναι το κέρδος», συμπλήρωσε.

«Περιμέναμε ένα θαύμα. Εφόσον δεν έγινε ζητούμε από τη δικαιοσύνη να μπορέσει να απαλύνει τον πόνο όλων, έτσι ώστε να μην γίνονται τέτοια ατυχήματα και αδίκως να φεύγουν τέτοια παιδιά», είπε κλείνοντας τη δήλωσή του.

 

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα