Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν. Πέλλας : «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέτυχε ρεκόρ δεκαετίας σε αριθμό μετακλητών»

Την ώρα που η πανδημία καλπάζει και η οικονομία βρίσκεται σε ιστορικά επίπεδα ύφεσης, η τακτοποίηση “γαλάζιων παιδιών” και κολλητών σε θέσεις μετακλητών με βαρύ δημοσιονομικό τίμημα δεν έχει τέλος.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν. Πέλλας : «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέτυχε ρεκόρ δεκαετίας σε αριθμό μετακλητών»

Όπως αποκαλύφθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η κυβέρνηση έχει φτάσει να συντηρεί 2.965 μετακλητούς, κάτι που αποτελεί ρεκόρ δεκαετίας.

Το κόστος, μάλιστα, των “γαλάζιων παιδιών” αποτιμάται στα 65 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία θα γράψει ότι επί Μητσοτάκη το κόστος της συντήρησης των Γενικών Γραμματειών που υπάγονται στον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά έχει αυξηθεί κατά 236%.

Η Δημόσια Διοίκηση έχει υποφέρει πολλά από τον κ. Μητσοτάκη. Όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι δημόσιοι υπάλληλοι τον θυμούνται ως τον υπουργό των απολύσεων. Τώρα γίνεται ο πρωθυπουργός που με παλαιοκομματικές πρακτικές γυρίζει τον δημόσιο τομέα δεκαετίες πίσω.

Πλέον οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν πως όταν ο κ. Μητσοτάκης μιλούσε για “επιτελικό” κράτος εννοούσε “πελατειακό”, και τίποτα περισσότερο.

 

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλας

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα