χοιδησΕκ μέρους και των Δημοτικών – Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Σκύδρας , τους οποίους έχω την τιμή να εκπροσωπώ ,

     Σας καλωσορίζω στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και σας συγχαίρω για την ανάληψη των νέων καθηκόντων , του Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας .

     Παράλληλα , θα ήθελα να σας προσκαλέσω , όποτε βεβαίως το επιτρέψει το πρόγραμμά σας , να μας επισκεφθείτε στο Δημαρχείο για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και στόχων .

     Είμαστε σίγουροι ότι έχετε , ήδη , ενημερωθεί για θέματα της ευρύτερης περιοχής μας που άπτονται των αρμοδιοτήτων σας από τον κ . Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας με τον οποίο διατηρούμε άριστη συνεργασία .

     Επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να τονίσω με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών μας , η διατήρηση της νομιμότητας , της τάξης και της πολιτικής προστασίας ταυτίζονται με την ύπαρξη του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας τ ΄ οποίο θα πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία και τη δράση του , αλλά και να ενδυναμωθεί περαιτέρω , δεδομένου μάλιστα ότι η Σκύδρα βρίσκεται στο κομβικότερο και νευραλγικότερο σημείο της Πέλλας , αλλά σε μεγάλο βαθμό και  της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας .

     Ολοκληρώνοντας ,εύχομαι σ΄ εσάς και στους συνεργάτες σας δύναμη , υγεία,  γόνιμη συνεργασία και καλή επιτυχία στις δράσεις και στους στόχους που έχετε προδιαγράψει και προγραμματίσει .