Εκδήλωση Γενοκτονίας Ποντίων-ΑρχείοΠρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας προς τους Ποντιακούς Συλλόγους και Σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας  

 

Ενόψει της πραγματοποίησης των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί τους εκπροσώπους των Ποντιακών Συλλόγων και Σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να παραβρεθούν σε ειδική συνάντηση για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος-Διοικητηρίου) στην Έδεσσα.

 

Η παρουσία των εκπροσώπων των συλλόγων στη συνάντηση είναι σημαντική για τον καλύτερο συντονισμό, τη διαμόρφωση του προγράμματος με την ενεργή συμμετοχή των ποντιακών οργανώσεων και προκειμένου να αναδειχθεί ο παλλαϊκός χαρακτήρας της ημέρας μνήμης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (τηλ. 2381-3-51205).