Το νέο διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Νικόλαο Δεβετζή δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ Τζιτζικώστας με το Διοικητή του Γ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Ν ΔεβετζήΚατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη το νέο διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Νικόλαο Δεβετζή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στην έως τώρα εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γ’ Σώματος Στρατού και εξέφρασε τη βούλησή του για την ενδυνάμωση και διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα  των κοινών αρμοδιοτήτων τους, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τη σημαντική παρουσία του Γ’ Σώματος Στρατού στην Κεντρική Μακεδονία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πορεία των έργων αποκατάστασης της γέφυρας Στανού – Μελισσουργού του Δήμου Βόλβης, όπου ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε την   αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γ’ Σώματος Στρατού προκειμένου να αποπερατωθεί το έργο και δοθεί προς χρήση. 

       «Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μία από τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής μας είναι η ενίσχυση και η εμβάθυνση της συνεργασίας με τις ένοπλες δυνάμεις, ιδιαίτερα της περιοχής μας, προκειμένου να έχουμε απτά αποτελέσματα σε τομείς που αφορούν στην υλοποίηση έργων υποδομής τα οποία θα συμβάλουν καταλυτικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και θα δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας. Σε μία τόσο δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία χρειάζεται η  συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων προκειμένου να αντιμετωπίσουμε σημαντικά εθνικά ζητήματα»,υπογράμμισε  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής  Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

            Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού Νικόλαος Δεβετζής ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη θερμή υποδοχή και τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προς όφελος των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας.