Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας σε συνεργασία με την Future Library Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία  και τη  στήριξη  του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» που είναι ο αποκλειστικός  δωρητής, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά μετά την περυσινή επιτυχία,   καλοκαιρινές εκδηλώσεις για παιδιά με τίτλο «Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος».

βιβλίο Το προηγούμενο καλοκαίρι με την αρωγή της Βιβλιοθήκης  και  με την βοήθεια των εθελοντών, και των συντονιστών του προγράμματος, τα παιδιά  είχαν  την δυνατότητα  να παίξουν, να παρακολουθήσουν θεατρικές και εικαστικές δραστηριότητες με άξονα τα Βιβλία, να πειραματιστούν και  να μοιραστούν μοναδικά ταξίδια στην πόλη και τον κόσμο.

 Οι εθελοντές αν και εν δυνάμει  εκπαιδευτικοί  οι περισσότεροι βίωσαν μια εμπειρία ξεχωριστή, προσέγγισαν τα παιδιά με έναν διαφορετικό τρόπο από τον τρόπο της εκπαίδευσης και μοιράστηκαν μαζί τους μοναδικά συναισθήματα.  

 Με όρεξη για δουλειά και ελπίδα για το μέλλον, φέτος  θα διασκεδάσουμε, θα δημιουργήσουμε,  θα χαράξουμε νέες διαδρομές  και θα ζήσουμε καινούριες εμπειρίες βάζοντας τα χρώματα στην ζωή μας μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.

 Προσκαλούμε εθελοντές από όλες τις ειδικότητες που θέλουν να μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τους μικρούς μας φίλους  να συμμετέχουν  στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας που θα πραγματοποιηθεί, από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

 Σας περιμένουμε να δηλώσετε την  συμμετοχή σας, γιατί στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος.