Μια ακόμη νέα σειρά αποφοίτων της Γ ΄ Λυκείου μέσα στο προσεχές διάστημα δοκιμάζεται ώστε μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων να διεκδικήσει την επιτυχία της εισαγωγής στ΄ ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας .

   Μέσα σε λίγες ώρες εξετάσεων, δυστυχώς, κρίνονται ο κόπος και η προετοιμασία μιας και πλέον χρονιάς .

   Ό,τι έγινε, έγινε, και δεν μπορεί τώρα στο τέλος ν΄αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό, όμως, που χρειάζεται κι απαιτείται κυρίως είναι πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και σωστή διατροφή προκειμένου να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος για κάθε μαθητή και μαθήτρια.

   ΄Ολοι όσοι ζουν σε μαθητικό περιβάλλον οφείλουν να φροντίσουν ώστε το περιβάλλον αυτό κατά τη διάρκεια των εξετάσεων να είναι και να παραμένει ήρεμο και αγχολυτικό χωρίς θορυβώδεις και πιεστικές συμπεριφορές.

   Ελπίζουμε ότι παρά τα όσα ακούγονται και διαδίδονται οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά και ομαλά . Συνιστούμε σ΄όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να πρυτανεύσει η λογική, η ψυχραιμία και η συναίσθηση της ψυχολογικής κατάστασης τόσων μαθητών και των οικογενειών τους.

   Εκ μέρους κι όλων των δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δήμου Σκύδρας εύχομαι και πιστεύω στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας.

   Καλή Επιτυχία.

  Γιώργος  Χοΐδηςxoidhs2

                                                                                                         Δήμαρχος Σκύδρας