Naytikos Omilos2     Έκαναν αυτοψία στο οδικό τμήμα Πέλλα-Παραλίμνη,

επισκέφτηκαντον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

και παρακολούθησαν την Ακολουθία των Παθών.

 

            Έκτακτη επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα 2 Μαΐου.

           Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον κ. Θεοδωρίδη έκανε αυτοψία στον οδικό άξονα της Πέλλας και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα Πέλλα – Παραλίμνη, κομμάτι το οποίο είναι έτοιμο και στο οποίο απομένουν μόνο οι εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό για να παραδοθεί σε κυκλοφορία.

           Στη συνέχεια, επισκέφτIN Koimiseos tis Theotokouηκαν το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών όπου είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις και παρακολούθησαν αθλητές κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους. Ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε στο Δ.Σ. του ΝΟΓ εντυπωσιασμένος από το τοπίο και δήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για το κωπηλατοδρόμιο.

      Μετά μετέβησαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως στην Θεοτόκου στα Γιαννιτσά όπου παρακολούθησαν τη Ακολουθία των Παθών και συνομίλησαν με πολίτες. Ακολούθησε, σύντομη επίσκεψη στην Κρύα Βρύση και στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Σωτήρος. Αμέσως μετά ο κ. Περιφερειάρχης μετέβη στην Βέροια  . Ο κ. Τζιτζικώστας και ο κ. Θεοδωρίδης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες μετά τις εορτές του Πάσχα ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι τους συνοδέψαν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Ζωγράφου – Τσαντάκη Μαρία, Καράμπελα Μαρία και Ανδρίτσος Γιάννης και Άλκης Νουσηκύρου.