IFΓια 6η συνεχή χρονιά το Κέντρο Όραμα σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας πραγματοποιεί μια αντικαπνιστική εκστρατεία με αφορμή την ημέρα κατά του Καπνίσματος για να ευαισθητοποιήσει νέους, να μην αρχίσουν το κάπνισμα αλλά και μεγάλους να το σταματήσουν. Τα οφέλη είναι πολλά, πάνω από όλα η υγεία, επίσης κάνει καλό και στην τσέπη. Το edessanews.gr παραβρέθηκε στο ΔΑΚΕ και πήρε δηλώσεις από τον Αναστάσιο Βάσιο (μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας) και τον Γιάννη Αθανασιάδη (προπονητής και παίκτης της ομάδας brazil) σχετικά με τον αθλητισμό αλλά και το μήνυμα κατά του καπνίσματος.  Οι ομάδες που έπαιζαν ήταν το pixel εναντίον του brazil όπου λίγη σημασία έχει ποιός  κέρδισε διότι σίγουρα κέρδισε ο αθλητισμός μας!

IFΑναστάσιος Βάσιος : – Το ευχάριστο είναι ότι για 6η συνεχόμενη χρονιά μπορούμε να κάνουμε αυτό το τουρνουά με 12 ομάδες και αυτήν τη φορά από όλες τις ηλικίες κι από όλο σχεδόν το Νομό και ελπίζουμε να διεξαχθούν όλα ομαλά. Οι διοργανωτές έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν, συνεργαζόμαστε τόσο με τον Δήμο μας όσο και με το Κέντρο Όραμα και η συμμετοχή μας κάνει να είμαστε τόσο αισιόδοξοι και για μελλοντικές διοργανώσεις. Ο βασικός σκοπός είναι, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, να μπορέσουμε όσους μπορούμε από αυτούς που συμμετέχουνε αλλά και αυτούς που παρακολουθούν να σταματήσουν το τσιγάρο.

 

IFΓιάννης Αθανασιάδης : – Το τουρνουά ξεκίνησε σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Όραμα εδώ και 6 χρόνια και ήταν μια ιδέα που είχαμε μαζί με τον υπεύθυνο για το πώς θα το στήσουμε όλο αυτό. Στη διάρκεια των χρόνων ανταποκρίθηκε ο κόσμος, άρχισαν να μαζεύονται νεαροί αλλά και μεγάλοι που ήταν όμως ενεργοί στον χώρο του αθλήματος και αυτό έχει και τα οφέλη του όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που θα ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, το οποίο με ενδιαφέρει περισσότερο, αλλά και γενικώς με τον αθλητισμό.

IF