παιδική κατασκήνωση ΜεταμόρφωσηςΟ Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι η εγγραφή παιδιών για την κατασκήνωση του Κρατικού Προγράμματος στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής έλαβε παράταση μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013.

Οι εγγραφές των παιδιών θα γίνονται μέχρι στο Δήμο Αλμωπίας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας, στο τηλέφωνο 2384350207, κ. Χατζηαβραμίδου Ευδοκία.

Οι κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος αποτελούν πρόγραμμα  κοινωνικοπρονιακού χαρακτήρα και απευθύνονται κυρίως σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι, ενδεείς, οικογένειες σε κρίση, μειονότητες, κλπ), που πλήττονται ιδιαίτερα από τη δημοσιονομική κρίση.

Στην κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης θα φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών για διάστημα 12 ημερών.

Κατά την εγγραφή των παιδιών θα πρέπει οι γονείς να υποβάλλουν φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού της εφορίας ή υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την Εφορία στην οποία θα αναγράφεται ότι δεν υποχρεούνται να υποβάλλουν φορολογική δήλωση καθώς και το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος.

Σε περίπτωση που επιλεγεί κάποιος κατασκηνωτής να συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 30,00 ευρώ σε λογαριασμό του Δήμου Πολυγύρου που θα του υποδειχθεί. Τα παιδιά των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών δεν θα πληρώνουν καθόλου συμμετοχή.