ποδοσφαιροΔύο φιλικούς αγώνες με  ελληνικές  ομάδες  θα  δώσει η Ομάδα Ελλήνων Βετεράνων Ποδοσφαίρου «Έλληνες» του «F.C. POPANDOPULO» Μόσχας, τη Δευτέρα 3 και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στο πλαίσιο των αθλητικών προγραμμάτων του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη.

Αρχηγός της αποστολής της Ομάδας Ελλήνων Βετεράνων Ποδοσφαίρου «Έλληνες»της Μόσχας, που θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 2 έως τις 9 Ιουνίου 2013, θα είναι ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος και προπονητής της ομάδας ο κ. Ιγκόρ Αντωνιάδης.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας να ενισχυθούν οι σχέσεις της ελληνικής διασποράς της Ρωσίας με την Ελλάδα, καθώς και οι σχέσεις της Ρωσίας με τη χώρα μας.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αγώνων της Ομάδας Ελλήνων Βετεράνων Ποδοσφαίρου «Έλληνες» του «F.C.POPANDOPULO» με ελληνικές ομάδες έχει ως εξής:

·        Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, στις 18:00, ποδοσφαιρικός αγώνας με την Ομάδα Βετεράνων Ποδοσφαίρου Ευόσμου στο γήπεδο του Δημοτικού   Αθλητικού   Πάρκου  Ευόσμου (Αριστοτέλους 3, Εύοσμος)

·        Τετάρτη 5 Ιουνίου  2013, στις 18:00, ποδοσφαιρικός αγώνας με τη  Ομάδα Βετεράνων Ποδοσφαίρου «Απόλλων» Καλαμαριάς στην Καλαμαριά.