lipiridhs1Με θερμό χειροκρότημα εισήλθε το βράδυ της Παρασκευής 21/6  στο παρκέ του κατάμεστου κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας  για την εκδήλωση προς τιμήν του, ο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Λυπηρίδης.  Ένας εκ των θρύλων της μεγάλης ομάδας του Άρη έστειλε χαμόγελα και φιλιά προς όλους τους παρευρισκόμενους φιλάθλους του μπάσκετ και δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή που του έγινε  στον τόπο που μεγάλωσε και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ, την Έδεσσα. Επίσης ευχαρίστησε, ιδιαίτερα συγκινημένος και δακρύζοντας,  τους γονείς του  για τη βοήθεια και τη στήριξη που του πρόσφεραν για να μπορέσει να εξελιχθεί στο άθλημα που αγάπησε, με τον κόσμο στις κερκίδες να σηκώνεται και να τον αποθεώνει.

lipiridhs3Τον Βασίλη Λυπηρίδη τίμησε ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός κατά τη διάρκεια της γιορτής στην αυλαία του 2ου καλοκαιρινού καμπ καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο με τη συμμετοχή εκατόν είκοσι(120) παιδιών ηλικίας 8-16 ετών στα κλειστά γυμναστήρια της Έδεσσας κατά το χρονικό διάστημα από 17-21 Ιουνίου.   Ο Πρόεδρος του Α.Σ. Πανεδεσσαϊκού κ. Κώστας Τακατζόγλου  επέδωσε στον Βασίλη Λυπηρίδη τιμητική πλακέτα και μία φανέλα στα χρώματα του Πανεδεσσαϊκού που ανέγραφε στην πλάτη το όνομα του.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο προπονητής των ακαδημιών και του γυναικείου τμήματος του Πανεδεσσαϊκού κ. Μίλτσης Γιώργος ανακοίνωσε  ότι το καμπ, που πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη της Έδεσσας, από τη νέα χρονιά θα ονομάζεται  BASKETBALLSUMMERCAMP  ‘’ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΠΗΡΙΔΗΣ’’, προκαλώντας νέα συγκίνηση στον μεγάλο αθλητή.

lipiridhs7Στο τέλος της εκδήλωσης οι μικροί συμμετέχοντες του καμπ, αλλά και μεγαλύτεροι, πολιόρκησαν τον Βασίλη Λυπηρίδη προκειμένου να φωτογραφηθούν  μαζί του, να τραβήξουν βίντεο και να πάρουν αυτόγραφα.