αιμοδοσίαΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Σκύδρας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης-Κινητικότητας, που έχει ως ειδικό σκοπό την αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών και ως γενικότερο σκοπό τη βελτίωση της συμπεριφοράς και της ποιότητας της ζωής των πολιτών, των αστικών κυρίως περιοχών, πραγματοποιείται, ανοιχτή σ΄ όλους, εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, από το πρωί 09:00 έως το μεσημέρι στη 13:00.  

   Διοργανωτές είναι ο Δήμος Σκύδρας και ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Πέλλας, (ο οποίος και διατηρεί Τράπεζα Αίματος), με την απαραίτητη και πολύτιμη, φυσικά, συμμετοχή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΄Εδεσσας.

   Κάθε πολίτης μπορεί να συμμετάσχει στην αιμοδοσία, κι αν το θελήσει είναι ευπρόσδεκτος να γίνει μέλος της Τράπεζας Αίματος, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, και μάλιστα απολαμβάνοντας το προνόμιο της παροχής φιαλών αίματος σε περίπτωση ανάγκης, όπως προβλέπεται στο αντίστοιχο καταστατικό.

   Παρακαλούνται όλοι οι συνάνθρωποί μας, που μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή ανθρωπιστική πράξη. Τηλ. και Αρμόδιοι : 2381351887 Δημήτρης Γαληνίκης, ΄Ολγα Σιδηροπούλου  και 2381351802 Δημήτρης Αλεξανδρίδης.