Κατασχέθηκαν περισσότερα από 280 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

δισκίαΣυνελήφθησαν στις 21.08.2013 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, δύο ημεδαποί 38 ετών (άνδρας και γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Έδεσσα Πέλλας, εντοπίστηκε η 38χρονη και στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (9) δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, τα οποία κατείχε με σκοπό την πώλησή τους στον 38χρονο. Ο τελευταίος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά την προσέλευσή του στο σημείο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (3) Ευρώ.

Στη συνέχεια στην οικία της συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (275) δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Επιπλέον, από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (12) μηνών, για αντίσταση και εξύβριση.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.