face barΈνα διαφορετικό καλλιτεχνικό γεγονός θα λάβει χώρα στην Έδεσσα. Από την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013 έως και την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο FACEBAR το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αγγελή Γάτσου 3 στον πεζόδρομο της Έδεσσας, θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής με prints με θέμα «Σουρεαλιστικές απεικονίσεις ονείρων» του Εδεσσαίου καλλιτέχνη Κώστα Ρωσσίδη.

Ο Κώστας Ρωσσίδης ασχολείται με την τέχνη από το τότε που θυμάται τον εαυτό του, περίπου από 5 ετών. Σπούδασε Γραφιστική με ειδικότητα στην εικονογράφηση στην ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης. Επίσης, ως καθηγητής δίδαξε σε πανευρωπαϊκό σεμινάριο στη Φιλανδία με θέμα «Βασικές αρχές comics». Έργα του έχουν εκτεθεί σε αντίστοιχους χώρους  στη Θεσσαλονίκη.

afisa ekthesi zwgrafikisΑξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται έργα του σε ένα τέτοιο χώρο στην Έδεσσα. Η   κίνηση αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη των νέων καλλιτεχνών της Έδεσσας από το Face Bar.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 2 μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και τι καλύτερο από έναν καφέ ή ένα ποτό απολαμβάνοντας την τέχνη???