Η ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας έρχεται να συμπληρώσει και, ουσιαστικά, να ολοκληρώσει την σχολική χρονιά που ξεκίνησε πέρσι.

   Ένα καινούργιο κομβικό κεφάλαιο στη ζωή χιλιάδων νεαρών συμπολιτών μας ανοίγεται πλέον με νέα δεδομένα και προοπτικές επηρεάζοντας άμεσα τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Και βέβαια, οι προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον συνεχίζονται μέσα σ΄ ένα περιβάλλον, ομολογουμένως,  απαιτητικό και ανταγωνιστικό.

   Για τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες το θετικό αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί απότοκο και επιβράβευση μιας επίπονης και διαρκούς μελέτης και εργασίας που υποστηρίχθηκε από εκπαιδευτικούς και γονείς.

   Από την πλευρά του Δήμου Σκύδρας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

   Επίσης,  εκφράζουμε την επιδοκιμασία μας και προς τ΄ άλλα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, έστω, κι αν τα αποτελέσματα δεν ήταν για αυτούς τα επιθυμητά. Ας μην απογοητεύονται. Η ζωή είναι ένας ατέρμονος αγώνας για όλους μας που απαιτεί αισιοδοξία, επαγρύπνηση και επιμονή.

   Ως Δήμος Σκύδρας δηλώνουμε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας θα είμαστε δίπλα σ’ όλα τα νέα παιδιά.

   Με την ευκαιρία, ας μου επιτραπεί ν΄ απευθυνθώ, ειδικά προς τους νεαρούς συμπολίτες μας και να  καταθέσω τα εξής : Είναι πασιφανές ότι οι ιστορικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις και συγκυρίες αλλά και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας απαιτούν ριζικές αλλαγές σ΄ όλους τους τομείς. Χρειάζεται ν΄ αλλάξουμε πολλά, και μάλιστα γρήγορα και ορθολογικά, βασισμένοι πάντοτε στις δημοκρατικές αρχές και στις ηθικές και πολιτιστικές μας αξίες. Και η ελπίδα μας για να τα πετύχουμε αυτά είστε εσείς, η νέα γενιά.

   Κλείνοντας, εύχομαι εκ μέρους του Δήμου Σκύδρας καλή τύχη, πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.                                                                                                                                                                                                                                   

χοιδησ                                                                                

                                                                                            Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

                                                                                                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΪΔΗΣ