Κάλεσμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να «αγκαλιάσουν» το θεσμό.

 

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ-ΕΚΘ-ΚΡ-ΒΡ-2011-ΑΡΧΕΙΟΜε τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, του Δήμου Πέλλας, του Επιμελητηρίου Πέλλας και του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης θα πραγματοποιηθεί η 26η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας στη Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης το χρονικό διάστημα 28 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Η έκθεση ξεκίνησε το 1988 με πρωτοβουλία του κ. Θεοδωρίδη και καθιερώθηκε ως θεσμός ο οποίος συμπληρώνει 26 χρόνια αδιάλειπτης «παρουσίας» στα δρώμενα της Πέλλας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει με δικό της εκθεσιακό περίπτερο. Εκεί θα υπάρχει υλικό τουριστικής πληροφόρησης της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας και ειδικός χώρος παρουσίασης διαφορετικών ειδών ποιοτικών προϊόντων της περιοχής όπως φρούτα, μαρμελάδες, τυροκομικά, αλλαντικά, γλυκά του κουταλιού καθώς επίσης και εκλεκτά κρασιά. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο περίπτερο και να γευτούν ένα μικρό δείγμα από τα ποιοτικά προϊόντα της Πέλλας.

 

Από την πλευρά τους, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλούν τους πολίτες να παραβρεθούν στην τελετή εγκαινίων την Τετάρτη, 28 Αυγούστου στις 20.30, να επισκεφτούν τα περίπτερα της έκθεσης και να συνομιλήσουν με τους εκθέτες. Η παρουσία των επαγγελματιών αποτελεί σημαντική ευκαιρία συζητήσεων και δίνει τη δυνατότητα σύναψης επαγγελματικών συνεργασιών με αμοιβαία οφέλη. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τις οργανωμένες προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας για ανάταση της πραγματικής οικονομίας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και προσδοκίες για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.