Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας  κ. Θεόδωρος ΘεοδωρίδηςΘερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ένας στόχος ζωής επιτεύχθηκε, οπωσδήποτε με πολύ κόπο και επίμονη προσπάθεια. Μία προσπάθεια που θα χρειαστεί να συνεχιστεί καθώς η ζωή μας αποτελείται από πολλούς ενδιάμεσους «σταθμούς» τους οποίους είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε με ασφάλεια.

 

Οι γνώσεις, οι εμπειρίες που κερδίζουμε αλλά και τα συναισθήματα που ζούμε από κάθε προσπάθεια που κάνουμε είναι αυτά που μας δίνουν την αίσθηση της πληρότητας της ζωής. Με αυτό το πνεύμα, προτρέπω τους μαθητές που δεν πέρασαν σε κάποια σχολή ή στην σχολή της προτίμησής τους, να μην νιώθουν απογοητευμένοι αλλά να ετοιμάσουν τον εαυτό τους για τη συνέχεια της προσπάθειας. 

 

Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς των μαθητών που στήριξαν την προσπάθεια και τον αγώνα τους. Η συνδρομή τους ήταν πολύτιμη. Η ελληνική κοινωνία επενδύει στη γνώση και πρόοδο των παιδιών της. Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση έχει θέσει ως στόχο την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση αυτής της επένδυσης η οποία θα πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί προς όφελος της Ελλάδας και μίας καλύτερης ποιότητας ζωής και προοπτικής ανάπτυξης.