Οι SleepinPillow [www.sleepinpillow.com] συνεπείς και φέτος στο ραντεβού τους με το κοινό της Θεσσαλονίκης, θα εμφανιστούν liveτη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Στη συναυλία οι SleepinPillow θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά, τα κομμάτια του νέου τους EP “This World Is Over, It’s Time For aNew One”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2013.

130902 sleepin pillow1Η πρώτη κυκλοφορία των SleepinPillow τον Ιούνιο του 2008, με τofulllengthalbum“Apples on on Orange Tree”, κέρδισε αμέσως μία θέση ανάμεσα στα κορυφαία που κυκλοφόρησαν το 2008 στην Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κυκλοφορούν τo δεύτερο album τους, “SupermansBlues”, όπου επιχειρώντας ξανά να μπλέξουν την προοδευτική και ψυχεδελική ροκ της Δύσης, με ηχητικά χρώματα της Ανατολής, αλλά χρησιμοποιώντας επιπλέον πιο έντονα τα ηλεκτρονικά στοιχεία, καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα ήχο πιο σύγχρονο και αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

ONomik, oRispa, oAishaSama, oNickZakqueline, oAntoine και oSkinman θα βρεθούν μουσικά στη σκηνή του υπαίθριου χώρους της Μονής Λαζαριστών, όπου αναμένεται να δυναμιτίσουν και να μαγέψουν όπως συνηθίζουν με αριστουργηματικό τρόπο το κοινό, με το μεθυστικό μείγμα της μουσικής τους.

LINE UP:

·         Nomikvocals

·         Αisha_samabass

·         Rispaguitars

·         Antoinekeys and guitars

·         Nick Zackqueline – wind pipes and percussions

·         The Skinman – drums

Μαζί τους οι Viper Vikings με ανανεωμένη σύνθεση και τον ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρονικό δίσκο “Lucifer”.

Το 2013 βρίσκει τους Vipervikings με ανανεωμένη σύνθεση και τον ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρονικό δίσκο “Lucifer”. Το βίντεο του πρώτου single “Push Me” και η εμφάνιση στα τελικά του RedBull Bedroom Jam απέσπασαν ενθουσιώδεις κριτικές και οδήγησαν τους Vikings στη νικητήρια τριάδα του διαγωνισμού και στο φετινό Ejekt Festival.

Η πορεία των Vipervikings ξεκινάει το 2005 στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά κινούμενοι στο χώρο της indie-rock, δεν άργησαν να στραφούν σε πιο ηλεκτρονικούς ήχους, αντλώντας στοιχεία από electro house, nu-disco και minimal techno, με επιρροές από ένα μεγάλο φάσμα ηλεκτρονικής και ροκ μουσικής, όπως οι “Radiohead”, “NIN”, “Kasabian”, “Justice”, “Daft Punk”, “Hot Chip”, “Massive Attack”, “Modeselektor”, κ.α.

H κυκλοφορία του πρώτου τους EP “Megatronic” το 2010 ήταν η αφορμή για ένα μεγάλο ταξίδι στο Los Angeles των ΗΠΑ όπου και ηχογράφησαν τον πρώτο τους αλτέρνατιβ ηλεκτρονικό ροκ δίσκο “The Empire Of Sleep” σε παραγωγή του Gregory Edenfield.

Η πραγματική δύναμη των Vipervikings είναι τα εκρηκτικά και άμεσα live τους και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία, έχοντας στο ενεργητικό τους εμφανίσεις στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ με πλειάδα ονομάτων, όπως οι “A Place To Bury Strangers”, “Sleepin Pillow”, “Grain Of Sense”, “Atomic Tom”, “Rosebleed”, “Flakes”, “The Verge”, κ.α., καθώς και στο Rockwave Festival και τα Φεστιβάλ των Δημητρίων και της Μονής Λαζαριστών.

 

 

 

Εισιτήρια: Προπώληση 7 ευρώ, Είσοδος: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Μονή Λαζαριστών, Εκδοτήρια ΚΟΘ (Αριστοτέλους)

Ώρα έναρξης: 21:00