1st THERMAIKOS OPEN WATERΣυνέντευξη Τύπου για τον 1ο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας (1st Thermaikos Open Water 2013) διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τον Κολυμβητικό Αθλητικό Όμιλο Θερμαϊκού (Κ.Α.Ο.Θ.), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11 το πρωί, στο Δημαρχείο Θερμαϊκού (Γραφείο Δημάρχου).

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, ο περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος στον τομέα του αθλητισμού για τη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βασίλης Ανατολίτης, ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.  Παναγιώτης Τροκάνας και ο Πρόεδρος του Κολυμβητικού Αθλητικού Ομίλου Θερμαϊκού Σάββας Πιαστόπουλος

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 1ο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας (1st Thermaikos Open Water 2013) μπορούν να λάβουν μέρος  στα αγωνίσματα των 800μ., 1500μ. και  5000μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές σωματείων που έχουν γεννηθεί από το 2001 και μετά.

Το σημείο εκκίνησης των αγώνων ορίστηκε στην παραλία των Νέων Επιβατών (μπροστά στο γήπεδο του Beach Volley). Η θαλάσσια διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλητές θα έχει κατεύθυνση την Αγ. Τριάδα, με αναστροφή στη σκάλα της Αγ. Τριάδας και επιστροφή στο σημείο της εκκίνησης. Η αφετηρία και ο τερματισμός των αθλητών θα είναι το ίδιο σημείο.