διωγμόςΤην Τρίτη 20/8,  η εφημερίδα Μακεδονία δημοσίευσε ένα προβοκατόρικο δημοσίευμα-σχόλιο, σύμφωνα με το οποίο μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, άσκησαν κριτική στην Ομοσπονδία μας για «υποτονικό» τρόπο αντίδρασης  στις πρόσφατες κινητοποιήσεις του κλάδου μας.

Για το συγκεκριμένο δημοσίευμα δόθηκε απάντηση από την ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία μας καλύπτει απόλυτα.

Την Πέμπτη 22/8 όμως, σε διάφορα κτίρια του δήμου μας, στον μόνο σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης,  τοιχοκολλήθηκε το απαράδεκτο αυτό  ρεπορτάζ,  ενέργεια που δείχνει ότι ο  εμπνευστής, υποκινητής ή συντάκτης του, υπάρχει και κινείται στον χώρο μας και ανάμεσά μας.

Είναι φανερό ότι έχοντας αναλάβει εργολαβικά την κατασυκοφάντηση και χτύπημα του Σ.Κ. στον χώρο των δημοτικών υπαλλήλων και όχι μόνο,  μπροστά στο διογκούμενο κύμα αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές και πιστός υπηρέτης των ντόπιων και ξένων ιδιωτικών συμφερόντων, μετά τις διάφορες απειλές, τις απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις και την τρομοκράτηση των εργαζομένων, τώρα χρησιμοποιεί και την ανώνυμη και εν κρυπτό διοχέτευση «πληροφοριών» προκειμένου          – νομίζοντας –  να κάμψει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στα συλλογικά συνδικαλιστικά τους όργανα.

Ενημερώνουμε τον ανώνυμο γκαιμπελίσκο, ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου μας θα πάρουν μέρος μαζικά και αγωνιστικά στις κινητοποιήσεις και δράσεις της ΑΔΕΔΥ της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του σωματείου μας, γιατί το σύνθημα που βροντοφωνάξαμε στην Αθήνα μπροστά στην βουλή είναι ζωντανό και επίκαιρο.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ.