Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες – Η ασφάλεια της χώρας και η προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων βρίσκονται σε «καλά» χέρια

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε επιτυχία και την πλήρη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και προσώπων ολοκληρώνεται σήμερα η υλοποίηση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων «Παρμενίων 2013» στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης βρέθηκε δίπλα στο ασκούμενο επιτελείο και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις της άσκησης και το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας.

Σε δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Συγχαίρω τα στελέχη του ασκούμενου επιτελείου για τον ζήλο με τον οποίο ανταποκρίθηκαν στην άσκηση που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των υπηρεσιών μας, όπως και των κρατικών δομών. Όπως είναι γνωστό, προετοιμαζόμαστε για πόλεμο προκειμένου να διαφυλάττουμε την ειρήνη. Οι εποχές είναι δύσκολες και ταραγμένες. Η εθνική ομοψυχία, η αγάπη για την πατρίδα και η σοβαρή ενασχόλησή μας με την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας δημιουργούν συνθήκες προοπτικής και ελπίδας».