Ο δράστης πυροβόλησε με καραμπίνα ανεπιτυχώς κατά της 36χρονης και στη συνέχεια υπό την απειλή πυροβολισμού και με την βία την επιβίβασε στο όχημά του και αποχώρησε

Η 36χρονη εντοπίστηκε αργότερα στην ευρύτερη περιοχή

καραμπΣυνελήφθη στις 20.10.2013 τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας 44χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μίας 36χρονης, για αρπαγή και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα στις 19.10.2013 το βράδυ στην Πετραία Πέλλας, ο 44χρονος εισήλθε στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μίας 39χρονης και αφού διαπληκτίσθηκε λόγω προσωπικών διαφορών με την 36χρονη, εξήλθε του καταστήματος και πήρε μία επαναληπτική καραμπίνα από το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, ο 44χρονος εισήλθε εκ νέου στο κατάστημα και πυροβόλησε μία φορά εναντίον της 36χρονης, πλην όμως αυτή απέφυγε τον πυροβολισμό σκύβοντας. Ακολούθως, η 36χρονη υπό την απειλή νέου πυροβολισμού εξήλθε του καταστήματος μαζί με το δράστη, ο οποίος με την βία την επιβίβασε στο όχημά του και αποχώρησε.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αρχικά εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα η 36χρονη στην ευρύτερη περιοχή της Πετραίας Πέλλας και ήταν καλά στην υγεία της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών ενεργειών εντοπίστηκε ο 44χρονος στην Επισκοπή Ημαθίας και συνελήφθη.

Στο κατάστημα περισυνελέγη ένας κάλυκας φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.