Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο επιπλέον υπηκόων Βουλγαρίας

biaΣυνελήφθη την 30.11.2013 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 49 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και βιασμού και για παράνομη κατακράτηση.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες, σε βάρος δύο επιπλέον υπηκόων Βουλγαρίας, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται.

Αρχικά, η 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ βρισκόταν στην Βουλγαρία, ήρθε σε συμφωνία με έναν 32χρονο υπήκοο Βουλγαρίας και έναν ακόμα ομοεθνή τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ώστε να την μεταφέρουν στην Αθήνα με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητό έναντι χρηματικού ποσού. Την επόμενη ημέρα 30.11.2013, κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα, οι προαναφερόμενοι ενημέρωσαν την 38χρονη ότι θα διανυκτερεύσουν στο σπίτι του 49χρονου. Νυχτερινές ώρες την ίδια ημέρα κατέφθασαν σε κτηνοτροφική μονάδα στο Χωρύγι Κιλκίς, όπου τους ανέμενε 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης, ο 49χρονος τους οδήγησε σε δωμάτιο εντός της μονάδας, όπου αφού κλείδωσαν την πόρτα, ασέλγησαν και οι τρεις σε βάρος της και με την χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των (215) Ευρώ.

Στη συνέχεια, η 38χρονη με δύο εκ των τριών ανδρών επιβιβάστηκαν στο ανωτέρω όχημα και αναχώρησαν προς Θεσσαλονίκη, όπου στη Νέα Μεσήμβρια αποβίβασαν την παθούσα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 49χρονου στο Χωρύγι Κιλκίς σε σύντομο χρονικό διάστημα και τη σύλληψη του.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.