εκδEκδήλωση με θέμα την “Αγορά των Πολιτών – Τι προτείνουν οι νέοι για την αντιμετώπιση της ανεργίας” διοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 π.μ., στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφόρος Αμαλίας 8, Σύνταγμα).

 

Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια του συνεδρίου “Αγορά του Πολίτη” με θέμα την αντιμετώπιση της κρίσης στην απασχόληση – προτάσεις από νέους με τη συμμετοχή 60 νέων από όλη την Ευρώπη που είχε διεξαχθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

 

Στην εκδήλωση θα απευθύνoυν χαιρετισμό  ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς,η Μαριέττα Γιαννάκου, Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ στην Ομάδα ΕΛΚ και η Συλβάνα Ράπτη, Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Θα μιλήσουν η Ναυσικά Κώστογλου και η Μαρία Βασιλάκη που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο συνέδριο στις Βρυξέλλες, ηΦωτεινή Ασδεράκη, Λέκτορας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η Αρετή Γεωργιλή, από το Βιβλιοπωλείο FREE THINKING ZONE, ο Αντώνης Καϊλής, Αναπληρωτής Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Άρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής και Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ματρώνη Δικαιάκου.

 

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming στο Κανάλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα: www.ustream.tv/channel/europarlgr. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.