ekΗ ειδική ιστοσελίδα του ΕΚ για τις ευρωεκλογές του 2014 είναι πλέον ενεργή, με ειδήσεις, πληροφορίες για τα κράτη μέλη και τα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα καθώς και με ειδικό ενημερωτικό υλικό για τον Τύπο.

 

Λίγους μήνες πριν από τις ευρωεκλογές του 2014, το ΕΚ παρουσιάζει την ειδική ιστοσελίδα που έχει τεθεί στη διάθεση όλων από την 1η Δεκεμβρίου.

 

Ο χρήστης θα βρει:

 

Ειδήσεις, άρθρα, δελτία τύπου, σημειώσεις, φωτορεπορτάζ και γραφήματα καθώς και κάθε άλλο προϊόν που σχετίζεται με την κεντρική προεκλογική εκστρατεία καθώς και συνδέσμους προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ενημερωτικά δελτία κρατών μελών, σε διαφορετικές κατηγορίες όπως η οικονομία και η τεχνολογία, η εργασία και η εκπαίδευση, το περιβάλλον, η ενέργεια και η κοινωνία, προσφέρουν μία ολοκληρωμένη διαδραστική εικόνα για τα κράτη μέλη.

 

Τα Ευρωπαϊκά Πολιτικά Κόμματα, είναι κρίσιμος παράγοντας της πολιτικής ζωής στην Ευρώπη σήμερα. Στην ιστοσελίδα ο χρήστης θα βρει τον πλήρη κατάλογο των κομμάτων με εισαγωγικά κείμενα που συνέταξαν τα ίδια και όλους τους σχετικούς συνδέσμους.

 

Ενημερωτικό φάκελο, για τα Μέσα Ενημέρωσης. Περιλαμβάνει μικρό οδηγό για το ρόλο και τις αρμοδιότητες του ΕΚ καθώς και τα κύρια νομοθετικά επιτεύγματα της πενταετίας που τελειώνει.

 

 

Η Ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό και είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο:   http://www.elections2014.eu/el