ασΤηλεμαραθώνιο για την οικονομική ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γιώργου Καραΐσκου που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της Κλινικής Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, από τις 9 μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα,  ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και η αθλητική εκπομπή «Πάμε μπάλα» με την υποστήριξη του Γραφείου Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Συνδέσμου Προπονητών Θεσσαλονίκης.

Kατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου, στην εκπομπή «Πάμε μπάλα» θα φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι, βετεράνοι ποδοσφαιριστές αλλά και εκπρόσωποι αθλητικών, κοινωνικών και πολιτικών φορέων της πόλης.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε άμεσα και στηρίζει τον Γ. Καραϊσκο και την οικογένειά του, στο δύσκολο αγώνα που δίνουν.  Οφείλουμε όλοι να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας σε έναν διακεκριμένο αθλητή και άνθρωπο της πόλης μας»δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

« Είμαι βέβαιος ότι ο Τηλεμαράθωνιος θα ενώσει για ακόμη μία φορά τους συμπολίτες μας για έναν ιερό σκοπό και θα συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για την ενίσχυση του Γιώργου. Στα δύσκολα χρειάζεται ενότητα και κοινωνική ευαισθησία από όλους μας» τόνισε από την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος, αρμόδιος στον τομέα του Αθλητισμού στη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βασίλης Ανατολίτης.