ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ:

·        ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

·        ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ  ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ

·        ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ

 

 

 

καρασμάνης10Ο Γιώργος Καρασμάνης, στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών του δραστηριοτήτων, κατέθεσε  στη Βουλή αναφορές προς τους Υπουργούς Δημοσίας Τάξης, Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα Υπομνήματα:

·         Του Σωματείου Εποχικών Πυροσβεστών Ν. Πέλλας, σχετικά με τα αιτήματα των μελών του, που αφορούν την ένταξή τους στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό, συνταξιοδοτικά και άλλα εργασιακά  τους προβλήματα ( καθηκοντολόγιο, ωράριο, άδειες κλπ ).

·        Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας για τη στήριξη των καθηγητών ΕΠΑΛ Έδεσσας, σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν από την κατάργηση των τομέων Υγείας-Πρόνοιας, Γραφικών Τεχνών και Αισθητικής-Κομμωτικής του Λυκείου.

·        Της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πέλλας, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την τεράστια έλλειψη προσωπικού και τις συνεχόμενες αποσπάσεις τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους από την τεράστια έλλειψη περιπολικών οχημάτων και την πλημμελή συντήρηση των ήδη υπαρχόντων.