Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με την υποστήριξη των Δήμων Παιανίας και Ηλιούπολης, διοργανώνουν Περιφερειακό Συνέδριο στους αντίστοιχους Δήμους, στις 4 και 5 Απριλίου 2014, με θέμα “Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον.

invitation_paianiaΤο συνέδριο απευθύνεται στους πολίτες, τις Αρχές και τους φορείς της Περιφέρειας Αττικής και εγγράφεται στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Δήμαρχοι Παιανίας και Ηλιούπολης, καθώς και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και φορέων κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Την Παρασκευή, 4 Απριλίου και ώρα 11:00-13:30 θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Παιανίας “Αίθουσα Συνιδιοκτησίας Δήμου Παιανίας” (Σπύρου Αγγελή 14, Παιανία), ημερίδα με θέμα “Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον. Κεντρικές ομιλίες θα εκφωνήσουν ο Δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Δάβαρης και ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Θα μιλήσουν επίσης τα Μέλη του ΕΚ Συλβάνα Ράπτη και Γεώργιος Κουμουτσάκος, καθώς και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

invitation_ilioupoli

Το Σάββατο, 5 Απριλίου και ώρα 11:00-13:30 θα πραγματοποιηθεί στην Ηλιούπολη, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφοκλή Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαπα, είσοδος από Κουντουριώτου, Ηλιούπολη) ημερίδα με θέμα “Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον. Κεντρικές ομιλίες θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Θα μιλήσουν επίσης τα Μέλη του ΕΚ Συλβάνα Ράπτη και Γεώργιος Κουμουτσάκος, καθώς επίσης και εκπρόσωποι νεοφυών και κοινωνικών επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό.