Ο ανωτέρω αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο έθεσε σε λειτουργία το όχημα στο οποίο επέβαινε και τράπηκε σε φυγή

Κατασχέθηκαν, δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, δύο (2) μαχαίρια, καθώς και (108) σπόροι κάνναβης

γιαΣυνελήφθη χθες (25.03.2014) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός ηλικίας 44 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή, απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Αρχικά, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 44χρονο να επιβαίνει σε σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο. Ο ανωτέρω αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο έθεσε σε λειτουργία το όχημα και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν κάνοντας χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων. O 44χρονος αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, παραβίασε επανειλημμένα τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας διαταράσσοντας την ασφάλεια των συγκοινωνιών και θέτοντας σε κίνδυνο τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στα Γιαννιτσά Πέλλας, ενώ ο ανωτέρω αντιστάθηκε τόσο στον έλεγχο όσο και στην σύλληψή του. Ο 44χρονος κατά την έξοδό του από το όχημα έρριψε στο έδαφος μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους (13) γραμμαρίων η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Κατόπιν, σε αστυνομική έρευνα του ανωτέρω οχήματος, καθώς και στην κατοχή του προαναφερόμενου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • δύο (02) μαχαίρια,
  • μία (01) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους (42) γραμμαρίων και
  • εκατόν οκτώ (108) σπόροι κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.