Γιάννης νοσοκομείο Εδεσσας 001Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Περιφέρεια – Πρωταθλήτρια», Γιάννη Ιωαννίδη υποδέχθηκε στο νομό Πέλλας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του νομού, Γιάννης Ανδρίτσος. Μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους  επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Εδεσσας όπου ενημερώθηκαν από τον διοικητή για τα προβλήματα των δύο νοσοκομείων του νομού Πέλλας. Η έλλειψη αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και η μεταφορά της μονάδας τεχνητού νεφρού από το ημιϋπόγειο στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου Εδεσσας ήταν τα θέματα αιχμής για τα οποία οι κύριοι Ιωαννίδης και Ανδρίτσος δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό.

Γιάννης νοσοκομείο Εδεσσας 003 Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ανδρίτσος τόνισε: «Ολοι μαζί, ενωμένοι χωρίς μικροκομματικές αντιλήψεις, πρέπει να δουλέψουμε ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Δυστυχώς οι δομές υγείας στο νομό μας είναι σε άθλια κατάσταση και είναι υποχρέωση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης να δώσει λύσεις. Σημαντική προϋπόθεση είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στα νοσοκομεία. Υπάρχουν χωριά όπως ο Αρχάγγελος ή η Αγία Φωτεινή με δρόμους χωρίς διαγράμμιση ή φωτισμό και η διακομιδή ενός έκτακτου περιστατικού είναι πραγματικά δύσκολη».

Γιάννης νοσοκομείο Εδεσσας 004Οι κύριοι Ιωαννίδης και Ανδρίτσος αναφέρθηκαν στην  κακή κατάσταση γενικότερα του οδικού δικτύου του νομού επισημαίνοντας ότι είναι ο νομός Πέλλας είναι το μοναδικό κομμάτι της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν συνδέεται με εθνικούς δρόμους καταδικάζοντας την περιοχή σε απομόνωση.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Για τον κ. Ιωάννη Ανδρίτσο,