11 Την Τετάρτη 2 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας παρουσιάστηκε ομολογουμένως με επιτυχία το όνομα και το έμβλημα του νέου συνδυασμού και υποψήφιου δήμαρχου Αντώνη Ρυσάφη στις 21:15 μ.μ..  Ο Ευστράτιος Καφετζής προλόγισε την παρουσίαση του συνδυασμού λέγοντας ότι “είμαστε εδώ για να προσφέρουμε και τίποτε άλλο και η προσπάθεια όλων είναι το κλειδί”. Παρουσίασε με κολακευτικά λόγια τον υποψήφιο δήμαρχο και επιτυχημένο επιχειρηματία Αντώνη Ρυσάφη όπου άφησε τη επιτυχημένη πορεία της καριέρας του στη Γερμανία για να προσφέρει στον τόπο του με τις γνώσεις του αλλά και να αλλάξει το τοπίο με νέους και εναλλακτικούς τρόπους όπου όλοι οι πολίτες θα έχουν λόγο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Ρυσάφης ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους. Η προσφορά, η γνώση, η αποτελεσματικότητα, η εμπιστοσύνη και η αισιοδοξία σε αυτό το μεταβατικό στάδιο είναι μερικές από τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιήσε.

14“Χωρίς εξυπηρετήσεις, χωρίς χρίσμα αλλά με επιτυχημένη επιχειρηματική παρουσία σε όλες τις επαγγελματικές εκφάνσεις για μια νέα κουλτούρα μέσω της εκπαίδευσης και δεξιότητες από τον αγροτικό κόσμο, τους νέους μέχρι τις επιχειρήσεις και τους φορείς για ένα καλύτερο αύριο. Εμείς ήλθαμε να ενώσουμε κι όχι να διχάσουμε και η βούληση όλων των πολιτών είναι να συμμετέχουν με τις νέες ιδέες τους.

Χρειάζεται διεκδίκηση κι όχι ψηφίσματα, τέλος στη μιζέρια, ζωή στην πόλη τώρα. Οι φορείς θα έχουν άμεσο λόγο διότι από μέσα γνωρίζουν καλύτερα ποιες είναι οι ανάγκες π.χ. Σύλλογος Καρκινοπαθών, Πρόνοια κ.α. Θα υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα έργα και θα δημοσιοποιούνται στους συνδημότες πριν την υλοποίησή τους. Ανάπτυξη με πολιτική και κοινωνική δράση. Διαφάνεια στα οικονομικά, συμμετοχικότητα, νέες δομές από ικανά άτομα για ένα αισιόδοξο μέλλον. Θέλουμε να εμπνέσουμε και να εμπνευστούμε. Δεν είμαστε ούτε πράσινοι ούτε κόκκινοι ούτε μπλε” είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Ρυσάφης και παρουσίασε το έμβλημα και το όνομα της νέας Δημοτικής Κίνησης “Ενωτική Δράση”.

Τέλος παρουσίασε με αλφαβητική σειρά τους υποψήφιους του συνδυασμού σε ένα εορταστικό κλίμα και έδωσε νέο ραντεβού για τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού.

 

16

18