γυψοΣτο Δήμο Αλμωπίας βρέθηκε την Τρίτη, 22/4, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη και φίλους της «Αλληλεγγύης».

Ο κ. Θεοδωρίδης επισκέφθηκε τους Τσάκους, την Πολυκάρπη, το Μοναστηράκι, τον Μεγαπλάτανο και τους Σαρακηνούς. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με κατοίκους και αντάλλαξε πασχαλινές ευχές στα καφενεία των τοπικών κοινοτήτων.

«Η ‘Αλληλεγγύη’ με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είναι ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός με ανθρώπους ικανούς και με όρεξη για να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια για αντιμετώπιση των προβλημάτων της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρίδης. Οι παραβρισκόμενοι, από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Αντιπεριφερειάρχη. Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, 23/4, ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα επισκεφθεί τις τοπικές κοινότητες Δροσερού, Γυψοχωρίου, Τριφυλλίου και Παλαιφύτου.