Το νέο διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού NRDCGR Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

140401_O_Perifereiarchis_K_Makedonias_Ap_Tzitzikostas_me_neo_dioikiti_G_Somatos_Stratou_LeontariΚατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη το νέο διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στην έως τώρα εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γ’ Σώματος Στρατού και εξέφρασε τη βούλησή του για την περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα κοινών αρμοδιοτήτων τους, όπως τα θέματα πολιτικής προστασίας, αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τη σημαντική παρουσία του Γ’ Σώματος Στρατού στην Κεντρική Μακεδονία.

«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μία από τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής μας, τώρα και με ορίζοντα τα επόμενα 5 χρόνια, είναι η ενίσχυση και η εμβάθυνση της συνεργασίας με τις ένοπλες δυνάμεις, ιδιαίτερα της περιοχής μας, σε κρίσιμα ζητήματα όπως η πολιτική προστασία και η αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, καθώς και σε τομείς που αφορούν στην υλοποίηση έργων υποδομής με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την αναπτυξιακή ώθηση του τόπου μας»,υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος NRDCGR Ηλίας Λεοντάρης ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη θερμή υποδοχή και τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προς όφελος των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας.