πτπλεΠρωτοφανείς καταστάσεις στο κέντρο της Πτολεμαϊδας, με τους κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους…

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο κέντρο της Πτολεμαΐδας με ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός διαρρήκτη. Όλα ξεκίνησαν χθες (22-05-2014) νωρίς το απόγευμα όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν ένα ύποπτο νεαρό κοντά στο χώρος της λαϊκής αγοράς και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Ο νεαρός διέφυγε τρέχοντας στα γύρω στενά και δρόμους και από εκείνη τη στιγμή άρχισε ένα απίστευτο κυνηγητό με τον ύποπτο να τρέχει όπου φύγει-φύγει. Στο ύψος λίγο πριν στη διασταύρωση των οδών Πόντου και Νοσοκομείου ο νεαρός (που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ανήλικος και γνωστός για την παραβατική συμπεριφορά) αναρριχήθηκε με απίστευτη ευκολία σε όροφο οικοδομής και από εκεί ανέβηκε σε ταράτσα και κινήθηκε από κτήριο σε κτήριο διαφεύγοντας των αστυνομικών.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο δράστης πήδηξε από τον τρίτο όροφο οικοδομής στην οδό Β. Σοφίας και εξαφανίσθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση (διαφεύγοντας πιθανότατα με αυτοκίνητο). O νεαρός ήταν ένα από τα μέλη της ομάδας που πριν από μερικές ημέρες είχε διαπράξει αλλεπάλληλες διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και κυρίως καταστήματα στην Πτολεμαΐδα.